2 juli creatieve workshop op de Portlandhoeve

Tijdens de Polderdag op 2 juli is de schuur van de Portlandhoeve open voor publiek. Om er een leuke dag van te maken worden er workshops gegeven. Leuke creatieve opdrachten waarbij we de connectie met de natuur maken.  De workshop duurt ongeveer anderhalf uur.

Creatieve workshop weven met natuurlijke materialen.
Tijdens deze opdracht gaan we eerst materiaal verzamelen rondom de boerderij die we gaan verwerken in het weefwerk  We gebruiken voor deze workshop werkmateriaal uit de omgeving zoals bv granen en grassoorten die in het Buijtenland van Rhoon groeien en op de akkers staan.
Voor volwassenen en kinderen, je kan ook samen met je kinderen de opdracht doen je maakt dan samen een kunstwerk
Krachtstok
 In oude tradities werden krachtstokken gebruikt om verbinding te maken   met de kracht in jezelf. Tijdens deze workshop gaan we stokken versieren tot krachtobjecten . We gebruiken materialen die we vinden in de natuur.
Creatieve opdracht voor ouders en verzorgers samen met hun kind. Wij begeleiden jullie stap voor stap door de opdracht heen

Voor beide opdrachten kan je een mooie stok, veren, en bedeltjes meenemen die je gevonden hebt.  Het is leuk deze objecten in je kunstwerken te gebruiken mocht je deze niet hebben zijn er op de boerderij genoeg materialen.

Er worden 2 workshops gegeven. Om 11 uur en 14 uur
Er is plek voor 15 deelnemers per workshop. 

Kosten voor de workshop:  10 euro per werkje, daarvoor krijgt u de materialen en wat te drinken. kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene

Aanmeldingen voor 27 juni  onder mail adres: belindahendriks@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *